Johan Boson

Johan Boson

Vice CEO

Hej Johan, Vice VD på Office Recycling, 

Hur skulle du beskriva kulturen på företaget?

Det jag tycker kännetecknar Office Recycling är att ingenting är omöjligt, vi ställer upp för varandra oavsett vilken avdelning man tillhör. Trots att vi haft en fantastiskt tillväxt de senaste åren och många nya kollegor har anslutit sig till vår familj så har vi behållt en stark sammanhållning. 

Hur länge har du jobbat på Office Recycling?

Sedan 2015, för mig var det tre saker som var viktigt när jag valde nytt jobb. 

1)

För det första skulle det vara i en framtidsbransch,

2)

För det andra skulle det vara ett mindre tillväxtbolag där jag skulle ha stor möjlighet att vara med och utveckla företagets utveckling samt riktning. 

3)

Tillslut skulle det finnas ett tydligt "Why", ett jobb som verkligen triggar mig och får mig att känna mening med det jag gör. Office Recycling hade check på alla dessa saker.

Dina styrkor?

Vi verkar i en personalintensiv bransch och vi är ett bolag i tillväxt där vi rekrytera mycket människor vilket passar mig utmärkt eftersom en av mina styrkor är kontakten med människor. Att få vara med och leda ett företag med så många fantastiska medarbetare är väldigt inspirerande. 

Vad är det bästa med att jobba på Office Recycling?

Det är en fråga som kräver flera svar. Dels så är det alla härliga medarbetare på Office Recycling och våra kunder som är väldigt engagerade i hållbarhetsfrågan samt att få vara med på en resa att göra världen lite bättre. 

Om jag sedan ska välja ut något specifikt så är det vår gemensamma företagsfest varje år, Office Awards, där vi hyllar och lyfter goda prestationer som utförts av våra medarbetare. Det är en tradition vi har som jag har väldigt många fina minnen ifrån. 

 

Jag kan varmt rekommendera alla med hjärtat på rätt ställe och en inställning och attityd utöver det vanliga att söka sig till Office Recycling


johan.boson@officerecycling.se

+46736693061

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor